Tuesday, April 14, 2009

....Ke BiG PlatE ...

BM suruh sy wat peta utk kengkawan blog .. peta ape erk?? peta gi Restoran Big Plate ..
So saya dgn x brape rajin nye cuba wat ... hasil nyer ... tengok kat bawah ye ...

Lagipun ni kire proteslah kan ... protes sbb saya ekceli nak request .. cappucino ..or.. teh tarik .. or ..kopi jantan ...
Atas tu gambo air cappucino masa kat Big Plate aritu ... lari tajuk sekejap ..

Dan disebabkan sy x ada idea nak hapdet ape ..... sy masuk kan lah kat sini ... hehehehe ..



Note : Jln yg warna merah tu boleh tembus ... tp jalan nyer turun bukit yg agak cerun ... klu x biasa mcm turun roller coaster jer .......
Tp klu nak adventure sikit ... cubalah ... tp sy x suruh ok ... check brake dulu sebelum cuba .. check jantung ok ...

BM diwaktu ni sedang tersangatlah kusyuk tengok cite korea kat channel 303 ... ngan si Nisha & anak2 sy .. Nampak nye wat air sendiri lah ..hu hu .. nak manja2 pun x boleh ...

Cite korea ni start kul 9pm sampai 10pm ... tapi hari senin & selasa sahaja ..
repeat hari ahad .. kul 11.10am .. yg repeat ni pun dorang nak tengok gak ... kire peminat tegar lah..
Klu ada yg suka cite drama korea ..... korang layan jer lah ... i pun kekadang tu layan gak ..hehe

Tu jer ... BYe bye ...

10 comments:

atty's said...

rajin b.lang layan citer korea..

ellain said...

tQ b.alang wat map...
nk kene carik lagi nih...
aritu g carik puas duk pusing s.a tu...
xjumpe2...
sudahnya blik mkn kat ampang jugak...
maklumlah "terlebih" terror...
hikhikhik..

ilazz said...

jauh benau la bang. Yg dekat2 Keramat tadek ke?

shah said...

ade lagi eh rupanya restoran big plate ni
dah lama giler tak ke sanaaa

selain dekat kg melayu subang tu... kat mana lagi cawangan dia ni eh....

yg dekat melawati tu confirm dah takder...

joegrimjow said...

xsempat nak melayan cite korea ni

WeBViDeOKLiP said...

bole paham ke peta nie?
hahahha

宜蘭民宿 said...

中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿

BMW said...

生活標籤
白蟻,除蟲,跳蚤,除白蟻,白蟻防治,大陸新娘,外籍新娘,扭力板手,防爆工具,扭力校正器,居家清潔,清潔公司,旅行社,柴犬,瑪爾濟斯,哈士奇,拳師犬,保健食品,樟芝,納豆,瑜珈,瑜珈教室,瑜珈補習班,高雄瑜珈,法拍,法拍屋,MOTEL,汽車旅館,高雄MOTEL,高雄汽車旅館,3M隔熱紙,大樓隔熱紙,汽車隔熱紙,隔熱紙,瑜珈教學,瑜珈教室,高雄瑜珈,法拍屋,地板拋光,機票,會計事務所,法拍,法拍屋,墾丁一日遊,墾丁旅遊,墾丁旅遊網,高雄一日遊,高雄旅遊 高雄縣旅遊,阿里山旅遊,服飾批發,流行服飾,韓國服飾,日系服飾,看護,居家看護,看護中心,台中motel,台中住宿,台中汽車旅館,蛋糕,彌月蛋糕,乳酪蛋糕,巧克力,chocolate,塑膠棧板,棧板,網路行銷,服飾批發,SEO,時尚服飾,服飾,少女服飾批發,衣服批發,潘朵拉服飾,服飾批發

BMW said...

熱門標籤
不孕症 人工受孕 多囊性卵巢 婦產科 SEO 排名行銷 搜尋行銷 網站排名 網路排名 網路行銷 網頁優化 自然搜尋排列 關鍵字 關鍵字行銷 精蟲分離 肉毒桿菌 試管嬰兒 韓式隆鼻 割雙眼皮 縫雙眼皮 內視鏡隆乳 豐胸 抽脂 整形 整形外科 狐臭 眼袋 開眼頭 隆乳 隆鼻 雙眼皮 果凍矽膠 抽脂 拉皮 整形 玻尿酸 眼袋 脂肪移植 除疤 隆乳隆鼻 雙眼皮 電波拉皮 果凍矽膠 削骨 潘朵拉服飾 服飾批發 流行服飾 流行服裝 韓國服飾 日系服飾 日系精品 服飾批發 白蟻 除蟲 服飾批貨 日韓服飾 精品服飾 日本服飾 白蟻防治 批發服飾 熱門服飾 時尚服飾 服飾

B..alang said...

Alamak .. apa ko cakap ni BMW ??? ko cakap korea kah .. ada sesapa boleh translate .. tp klu yg lucah2 gitu .. kita lupakan jerlah ...
p/s .. hantar private kat sy jer ...hahahaha ..