Monday, July 13, 2009

..HAi ....SeNanG Nye DaLaM HaTi .....

Ni .. hapdet dah terlambat sikit ... bz lah lah skrg ni .. meeting memanjang jer . Pada yg keje tu pahamlah kan .. end of June .. kira tengah tahun .. banyak lah business review and planning kan ... Letih wat report n chart ... lepas tu kena re-do balik ... tensen alang ...

Tapi klu nak jodoh tu nak wat camne ....... dah jodoh ..
Tarikh : 3 July 09 ..
Hantaran dah bersusun .. hadirin dah mari .. Tunggu nak nikah jer ...
Kadi pun dah sampai .. jom ... nikah ...

Manis kan senyuman ... hehehe ..
Uncle & my 2nd bro ..ada tu .... tapi..........................
Wlwpun pengantin lelaki ni adalah tembam cam saya ... tapi yg pasti ini bukan saya ..
Mahu melenting BM ....hehehe ..
Boleh sy bayangkan .......
" Oh patutlah ringtone u lagu Madu 3 .. gatal nak kawin lg .."

Pengantin tu namanya Ikhmal , org Sarawak ... dari Kuching ...err dekat2 Kuching ..
Kalau boleh & ada rezeki nak gi lah bertandang nanti ..25-26 July ... x pernah jenjalan kat sane .. dulu pergi pun sbb kerja ... huh tengoklah camne ..bila tiba harinya ...
Ada yg nak volunteer jd tourist guide kah ???

Nilah pengantin pompuan nyer .. Rafidah anak sulung abg sulung sy .. kira 1st marriage in my immediate family...


Fida & her mum ... my SIL ... Rafaah ..

My eldest brother in blue.. yg baju belang tu uncle sy .. Dato' Hashim ... baru hari tu kawinkan anak ..

Upacara sarung cincin / batal air sembahyang ..
The lovey dovey couple .. semoga bahgia keakhir hayat ..

X lupa ....bergambor dgn datuk2 Fida .. belah mak & bapa..
Dah tu jer ... mlm ada rehearsal ....
Esok nyer nak bersanding kat dewan lak ...

11 comments:

Bp @ pengerindu.com said...

nak kawinn.. tapi duit xckup lagi haha...

Regads & Salam Kenal
Feel Free visit My Site

aduka said...

lama x mengomen kat sini..
hehehe..

mazzuana said...

salam..

Abang Razak tu abang lang punya abang ke? Masya allah keciknya dunia. Rafaah tu anak angkat ayah saya. Kawen Fida kat Pusat Belia tu pun saya pegi..just takde rezeki jumpa abg lang sekeluarga.

JMR said...

best x kawen?..hehe
tgk gmbr org kawen rs smgt nk kawen je..
tp bl pk pnjg sket, cm brt je tgjawab tu..erm...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

tahniah pada yg berkawen tuh....

DatinDiaries said...

tahniah kepada pengantin baru tu jgk........hi tuan rumah...tumpang lalu ye...

fengfk2008 said...

MOTEL
seo
居家看護
法拍屋
白蟻
seo
隔熱紙
高雄縣旅遊
墾丁旅遊
網路行銷

fengfk2008 said...

簡善琳瑜珈補習班創辦人簡善琳老師,在三十幾年前瑜珈風氣尚未盛行的少女時代即對它產生濃厚興趣少時體質贏弱敏感也因瑜伽而獲得顯著改善,所以立志貢獻所學,藉由瑜珈來達成幫助國人身體健康的願望。高雄瑜珈中簡善琳瑜伽養生會館除了硬體設備在會館環境上建立最精緻、最優質的多功能複式場所外,為避免其他瑜珈教室之師資情況(即投入教學工作則無力再學習進修之窘境),對於師資的培訓與要求更是不遺餘力,所有師資不分資深資淺每個月都要接受新的瑜伽課程訓練,期盼與國際接軌,隨時給予學員最新的資訊與知識。針對初學者教授九大關節操、拜日式、基本功法、淨脈呼吸法等,溫和而緩慢的瑜珈,透過簡單的延展動作及呼吸按摩身體各部位的經脈,奠定初學者學習瑜伽的基礎。會館裡有初級瑜伽、整體瑜伽、哈達瑜伽、養生瑜伽、有氧瑜伽、塑身瑜伽、氣功瑜伽、瑜伽提斯、Ashtanga、孕婦瑜伽、進階瑜伽、體位法瑜伽…等數十項豐富瑜伽課程提供選擇。

fengfk2008 said...

簡善琳瑜珈補習班創辦人簡善琳老師,在三十幾年前瑜珈風氣尚未盛行的少女時代即對它產生濃厚興趣少時體質贏弱敏感也因瑜伽而獲得顯著改善,所以立志貢獻所學,藉由瑜珈來達成幫助國人身體健康的願望。高雄瑜珈中簡善琳瑜伽養生會館除了硬體設備在會館環境上建立最精緻、最優質的多功能複式場所外,為避免其他瑜珈教室之師資情況(即投入教學工作則無力再學習進修之窘境),對於師資的培訓與要求更是不遺餘力,所有師資不分資深資淺每個月都要接受新的瑜伽課程訓練,期盼與國際接軌,隨時給予學員最新的資訊與知識。針對初學者教授九大關節操、拜日式、基本功法、淨脈呼吸法等,溫和而緩慢的瑜珈,透過簡單的延展動作及呼吸按摩身體各部位的經脈,奠定初學者學習瑜伽的基礎。會館裡有初級瑜伽、整體瑜伽、哈達瑜伽、養生瑜伽、有氧瑜伽、塑身瑜伽、氣功瑜伽、瑜伽提斯、Ashtanga、孕婦瑜伽、進階瑜伽、體位法瑜伽…等數十項豐富瑜伽課程提供選擇。

fengfk2008 said...

網路行銷
網路行銷
網路行銷
seo
seo
seo

fengfk2008 said...

室內設計
室內設計作品
廚具
歐化廚具
歐式廚具
廚具工廠
系統櫃
系統傢俱
傢俱
裝潢
抽油煙機