Friday, March 6, 2009

.. PoStO ..POsTo......

Hari ni sy dapat surat lah ... kira surat yg pertama lah jugak ..
Bukan takde dapat surat langsung .. adalah surat2 lain .. banyak nyer bil sesaja ... bil air , bil letrik , IWK , cukai pintu ... dan yg sewaktu dgn nyer ..
Ataupun surat aka flyer mereka yg nak tawarkan perkhidmatan atau nak beritau ada promosi jualan ... yelah kan tengah gawat ni ... banyak lah jualan murah ... nak clear stock lah kan ..
Surat2 credit card masih ke umah lame ... hehehe ... lum tukar add. lae ...
Ops ...panjang lak muqadimah arini ...

Ha ... tengok ... tengok ... dia dah mai dah ....
yahoo .. sy dapat cek Nuffnang lah beb ... walaupun x seberapa .. janji ado .. kan ..
kongsi lah ngan BM .... kami kongsi a/c ... rezeki anak2...

Ekceli BM yg lebih banyak share ..sbb dia yg rajin update ... sy hanya teman & layan2 je bila ada masa ... sy kan bz ckit ..
Tapi sy rase dlm masa ...1 micro second ... duit ni akan dgn sendiri nye akan dighaibkan ... hahahaha ..
Kekadang tu BM ni ahli silap mata ... boleh ghaibkan duit ... nasib baik x slalu sgt ... dia saje x nak menunjuk-nunjuk sgt bakat dia ... hehehe ...

Mungkinkah ia akan bertukar jd baju ker , kasut ker ...apa2 saje ... mcm majik jer kan ... hehe..

Ok lah sy nak gi bank in ... jom ikut jd bodyguard .. boleh ????

6 comments:

Ceera said...

wah wah wahhhhhhhh

sapa yang register kan eh..

10%

sepet a.k.a zack_u said...

wahhhhhhhhhh....

laju je bank in..ops..
i pon dapat tauuuuuuuuuu..

muahahahahaha!!

Munirah Abd said...

hahaha..akak BM hebatnya jadi silap mata..

tp mmg kebanyakkan pompuan boleh jadi ahli silap mata maaa...hehehhe

Uncle Dol said...

tahniah to both of u!! hehehe..

bOnda said...

bestnyeeee...al-hamdulillah.. bila la turn bOnda plak... =)

prebetsabu said...

pergghh.. ramai betul yg pandai wat silap mata ghaibkan duit.. huhuuh.. sng kot nak blaja.... hahahah