Wednesday, March 25, 2009

... MenGerunkaN ..???

Entah apalah nak jadi dgn MU .. asyik kalah jer kebelakangan ni ... ni yg wat Ajai bengang ni..
Saya pun .... tapi sy relax jer .. sbb gerenti MU tetap akan jadi juara ...
Penyokong2 Kolam Limpa .. seperti si Angah aka Reazar dll ...tengah syok sekarang sbb team pujaan dorang sedang on the roll .. tetiba jer tahu score gol ... tahu gol tu kat mana ...hehehe ... GM gua pun tetiba eksen2 kat gua ..
Team sokongan BM & Ciput ( + Ceera ) .. cam biasa ... x cukup bagus ... ahhaha ... lariks ..
Team Laloque .. tetiba bangun dari tidur yg panjang ... tapi dah terlambat dah ... cuba tahun depan jer lah ..
Tapi wa rasa ... MU sesaja jer kasi can kelab2 lain kejar .. bila dah dekat baru pecut .. bior makan asap .. klu x BPL hilang seri nya... dah x der org nak tengok ... bior ada adegan saspen sikit ... baru box office ..
Referee pun agak suspicious jer ... cam under instruction jer kasi end of season jd gempak sikit ... konspirasi kah ini...????

Tapi fakta yg interesting .. perasan x .. Vidic & Scholes .... agak2 apsal diaorang kena buang padang ..??? apakah sengaja ...???

Ekceli dorang saje nak kuar sebab ...nak tengok konsert AF7 ... hehehe ... kan time siaran sama ... Sbb tu lah MU kalah .....

Lepas ni dah x der can dah nak lepak ... kan dorang sibuk nak kejar 5 piala tahun ni ...
Belum dibuat org .. team lain ?? mimpi jer laa......

Ok lah sembang teori sy pepagi buta ni ... kejap lagi nak kuar duty jaga taman ... ala2 Rukun Tetangga ... ada kes org cuba2 pecah rumah lately ... hmmm ... kesan eco-no-money lah agaknyer ....
BTW ...Taman korang ada RT tak ??

7 comments:

aDuKa イスラム教 said...

er.. eco-no-money.. cam knal je ayat tu.. =P

raezar said...

hehehe.... selamat mengalahkan diri.. kekeke..

BigMouth said...

Biasalah, ckp2 org yg terpakse melalui zaman penurunan...
Lame bang nak pikir sbb2 MU kalah... hehehehe...

ilazz said...

abang alang je la jdk coach MU. mesti malatoppp!!

pesonarose said...

umah baru kowrang kat mana ek?

B..alang said...

aDUKA ... Bro ..Great minds think alike..

Raezar .. storm in d tea cup jer tu .. lepAS NI START LER KALAH BALIK ..

BM ... ye lah .. huhu ..

Ilazz ... perut i yg melatop dulu ..

pesonarose .. kat Pinggiran US ..sebelah ngan mexico ... u duk kat mane lak ni ???

pesonarose said...

halamak, takkan dapat jadik jiranlah. umah u cantik la. kitorang dok Kajang.blom ada duit nak terbang ke US apatah lagi mexico haha