Monday, January 12, 2009

..Award LagiK...

Woo hoo ..dapat award lagiks ..kali ni dr sis edaya .. ekceli tahun lepas ni ...
Thank kiu .. sis ... sori eks lambat kuar.. atas sbb2 yg x dapat dielak kan ...

Kan saya dah kata .. saya ni cute ... loveable & huggable ... amek kesempatan tambah dua lagik.. mana lah tahu lepas ni dapat award cenggitu laks ...
For the time being .. sy settle for cute ...
Ape ??? yg kiut tu blog bukan sy ?? hu hu hu ..

Tapi ada laks syarat ... hmm.. uols tengok jer lah ... tp sbb sy yg tamak kan award jd sy layan jer lah ... hahahaha .. boleh ???

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

Jawapan soklan bocor ...

1. Dah copy dah .. lepas ni nak wat rak tuk tunjuk2 award lah ... hua hua hua ..
2. Yang kasi ni sis edaya ... belum brape kenal tapi cam gila2 sikit ..ahahahaks
3. 10 fakta / hobi ..
a. Musik ... dulu pernah angan2 jd rock star ... hahaha..
b. Sukan ... dulu aktif bersukan .. bola, bowling,badminton, snooker .. ape saje sukan pun sy layan ..betul ..kriket & lawn bowling pun sy pernah maen tau ..
c. Status ... dah kawin dgn BM
d. Adik beradik 5 org .. 3 lelaki .., 2 pompuan ... sy no.3
e. Anak buah ... 13 belah saya ... 13 belah BM ... balance kan ..
f. Sy & BM anak ke3 dan ada 3 org anak..
g. Saya nikah pada bulan 3 ( mac lah tu ok )
h. No. rumah sy sekarang no. 33 ..
i. Saya sungguh gemar tidor ... lebih2 klu tv temankan saya...
j. Tiada satu kenderaan pun yg didaftar atas nama saya ... jd sy x dapat rebet .. hu..hu..

Amacam ok tak jawapan2 sy ni ...

4. Sape lak sy nak hadiahkan award plus tag ni eh ...
a. tny
b. juelee
c. cik ara
d. ixora
e. munirah abd
f. jivebumz

5. Nak kena terjah blog ... hahahaa.. tunggu eks ..

P/s .. sy coti berblog beberapa hari lepas ni .. so klu sesiapa dah terima ... pass it on ok..

8 comments:

Tny said...

TQ utk award nih =)
Ahh.. x tahan lah statement tu..
Cute,loveable & huggable!!:P hikhikhik!

Munirah Abd said...

hiksss..yea2x b.alang mmg cute..
kami semua tak nafikan...hehhehe :)

ilazz said...

sya pon anak no 3. anak sya pon 3.
umo sya pon dah 3 plohan. sekian.

az1ra said...

B.alang kena tag!

juelee said...

thanks bang lang for the awardd....
nanti saya pass it...
hehhe

Erieq said...

tag apa nie?

vagg. said...

cuti berblog? mencik!

alif-mikail said...

peh! naseb takde nama koi