Thursday, January 1, 2009

..2009 .. TaHun BarU...


SELAMAT TAHUN BARU 2009 .....


2008 dah jadi kenangan ... yang baik jadikan pengajaran ... yg buruk jadikan sempadan okey..

Azam tahun lepas pun x settle sume nye ... hahahaha ..biasalah kan .. Uols camner ??
Tapi xper... boleh sambung tahun 2009 ni lak ... & .. tahun2 seterusnye jika perlu ...hehehe..

Sy sedang shortlist targets for 2009 ni ... 'shortlist' yg ada ni ... panjang berjela .... cenggini mana boleh panggil shortlist ... banyak tul kelemahan dan kekurangan sy ni ... huhu ..

So apakah azam & target anda ?? kongsi lah sama sy .. boleh ???

7 comments:

chUNk said...

abg lang, wish u a hepy new year 2009...semoga sume impian jadi kenyataan n bahagia bersama alang n anak2 slalu...amin....

vagg. said...

tahun nih harap DIETku menjadik, bang wakakakaka. kena tanya kaklang nih hah nape dia mkn byk tp body maintainnnn

Tny said...

Selamat Tahun Baru 2009..
Semoga sentiasa happy & suksess :)

Azam tahun baru?! Ermm.. dok pikir x abih2 lagik.. :|

B..alang said...

chunk .. tq.. hepi new yr tuk awak jugak.. semoga bahagia & berjaya selalu ..amin

vagg .. yelah k.lang ni mcm magic jer kan ..hu hu .. banyak eksesis kot ..
sy pong nak join u men'diet' dan cuba mengurangkan kandungan lemak sy .. huhu ..

tny .. cepat2lah pikir2 azam tu .. tup tap tup tap ... dah 2010 ..

Munirah Abd said...

mmm..saya mahu tembammm sikittt je..
pastu mahu kumpul harta...hehehhe =)
ater baru abis study n mahu keje..kumpul harta boleh kahwin...muahahahahahaha


Selamat Tahun baru buat B.Alang dan family...ceria2x slalooo

AziS said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009. Semoga Allah teguhkan AKIDAHMU,
dikuatkan HATIMU,
dicurahkan KETENANGAN dalam dirimu,
& dimurahkan rezekimu,
semoga KASIHNYA sentiasa bersamamu.

Semoga tahun ini Allah beri kita lebih kebaikan dari tahun2 lalu...aminnnnn

IxoRa said...

Selamat Tahun Baru buat Abg Alang & keluarga.

Azam tahun baru ni....emm....tgu nanti sy wat shortlist! hehehehe :)