Sunday, December 28, 2008

..HaPpY BirthDaY .... Part 2

Kami sampai umah mak kul 2:30pm ( minggu ni sabtu ofis bukak .. huhu.. )
Setelah di tolak campur darab bahagi .. kami pun siap2 tuk gi spital .. tapi kena tunggu akak balik dulu sbb darwish tengah tidur lagi ...
3:30 kitaorang gerak ke Hospital Ampang ...

Saya yg paling depan sekali ... cam x sabar je kan ..

Adegan dlm lif ..
masa tu lah jugak .. ... nak buat projek perlombongan nye. .. hu hu

The proud ( but a bit tired ) mother .... Ida .. alhamdulillah sihat & selamat ...

The proud father ... Oda ... sibuk jawab tipon ... kawan2 ucap tahniah & tanya lokasi dan ofis/client yg tipon pasal keje ...

The newborn ... Mohd Adib Hakim bin Zakhir ... the latest addition to Noh family ... welcome ..welcome ...
Btw , notice x ... cebek bibir sama ngan abah dia ...

The proud parents....

Next .... VP lah , the mak andak .... sape lagi ...
Ceera ?? next change kot ... insyaallah.. dia x bape sihat so x dapat join today ....

Sape awek ni ... laling i lah .. muah ..muah... muah ...
Punya lah seronok dia dapat anak buah baru ... dia asyik dokong baby jer ... .

The paparazzi ....aka.. ayie ..aka ..erieq .... bertambahnye blogger tegar dlm famili ... kena hati2 .. hahahahaha ..

The crowd .. nica comel ..yg x nak kawan dgn abah lang dia .. hu hu .. tp pandai lak main cak - cak bila sy ala2 nak beauty sleep di blakang tabir ...
and ... amoi sepet yg mcm pokok kelapa di pantai ... condong kearah matahari tu ... hihi ..

The nurses ... heran sy ... dua-dua peknen .. dah advance gak ...
Timbul lak soklan kat kapla sy ... dorang ni ditugaskan di sini sbb peknen atau dorang peknen sbb ( dapat inspirasi ) bertugas kat sini .... ?????
Aduh... boleh bikin kapla pening ni.... x pasal2 kan .. cam .... the hen or the egg ... which come first ..??? Pening .... tu pasal kena tidor sekejap ...

Dah kul 6:15 pm ... jom balik .. pasni nak gi shopping lak ...

6 comments:

AziS said...

tahniah...erkk bagus pregnant2 cam tu wat keja kan

B..alang said...

AziS ... ye jugak kan ... bila yg peknen jaga lebih prihatin sikit .. kot ..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

comei la bby...huhuhuhuhuhu

Tny said...

Pandai aje akak tu timing.. selepas selesai kenduri2 ceera

:)

Comey baby tu..

aD said...

kak lang tu mmg suka budak kecik kan? tak teringin ka nk tambah? genapkan 4 hihihi

B..alang said...

casper .. comey mmg comey ..cam sy lah .. hahaha...

tny ... mmg terrer kan ida ... mcm dipilih lak time nak bersalin .. cantek punyer ..

aD ... mmg K.lang suka budak2 ...tambah lagiks? tu kena pikir doploh kali dulu..