Monday, December 8, 2008

...IkA ..PR.. & DarWiSh....


Ini anak buah sy yg termuda ... Darwish anak zarina akak BM .. dia skrg kat HBKL sejak isnin lepas...dia sakit lelah ....so kena dok spital lah buat sementara waktu ...
Insyaalah x lama lg sihat lah dia yo....


BM ada en3 .. tunggu je lah.. klu dah siap type dia akan publish ..ok..

Ni kat restoran ...nak makan mlm ..baru balik dr bersuka-ria menikmati jln yg sgt jem ...mlm hr jumaat lalu.. Baru balik dr spital tengok2 darwish..
Sampai umah perut lapo .... Sy pun ajak ajoi , ajai & ika ( anak akak ) gi makan..ayin ikut kete ceera ngan mak ...dorang dah mkn kat spital ..

kata lapo...tp ayaq gelas besar di balun dulu... makanan x sampai lg..
eh..eh.. ajai...kan dah mkn ngan opah kat spital td ??? ...ni ikut mama kaulah ... 2nd round ...


Ika ni dah nak masuk form 3 ...dah beso dah...dia yg slalu temankan darwish kat spital..klu abah or mama x dapat cuti atau kena kuar sekejap..
Hari ni dia cuti rehat ...adik dia angah ( zuhairah ) lak teman kan same abah dia..


Ni dia ika ngan mak lang big mouth dia ...posing2 tunggu makanan sampai ....
Sambil makan2 ulam cicah sambal belacan... timun, kacang panjang dan.......


X sempat sy amek gambo dah ilang sume...
Lapor benor lah tu ....

2 comments:

BigMouth said...

lapa ma... mane boleh tggu lagi.... heheheee...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tinggai sambal belacan jer wakakakakaka