Friday, January 2, 2009

...AwarDs ... LaGI & LaGi ....

Awards ni patutnye dah dipublish tahun lalu .. minggu lalu je lah .. tapi entah apasal sy terlupa nak wat schedule... hahaha ... tu lah pasal x de hapdet ..

PART 1
Award yg memula ni dihadiah kan oleh seroja ... thank u very2 much .... saya suka ..
Btw .. adik lelaki seroja ada di IJN tuk operation on 31/12/08 ... jantung berlubang ..sian ..
Sama2lah kita doakan agar semuanya selamat hendaknya... amin..


Saya pun nak panjangkan awards kat atas ni pada .... jeng ..jeng ..jeng...

1. anna star candy
2. az1ra
3. chunks
4. cik wanie ... kenapa x leh access blog u ni ???
5. cik vagg




PART 2
Award yg bawah ni pulak dari cik vaag .... ada gurl in bikini lagi ...woo hoo..


Ni lak dipanjangkan utk sape lak eh ??? nak kasi adik beradik nanti cam cronyism jer kan ...
So sy hadiahkan award ni pada ...
1. ummuhanis
2. casper (kongsi ngan chef atan tau.. )
3. illaz
4. lieya shayunk
5. luth textile

Ambil tau jgn x ambil .... sila wat ucapan penerimaan award cam menang oscar ok ..

9 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

bang lang
terima kasihhh..ohhh sungguh terharu...naper x bg tau awai2..leh la tempah baju merelip merelappp

JIVEBUMZ said...

bang lang suami nya kak lang...

salam perkenalan yer..hii

B..alang said...

casper ... x leh bagitau awal .. sy bangun lambat ...heheehe

B..alang said...

jivebumz ... selamat berkenalan ...

cik wanie said...

a.lang...

TQ so much,
nanti wanie masukkan dlm blog wanie yer,
hehehehehe...

x blh masuk blog wanie,
ari tue private kejap,
tapi nie dah kembali normal,
heheheheheheh:)

az1ra said...

tq b.Alang..terharu rasanya...
dapat hadiah tahun baru lagi

aNNa said...

b!G brO..
tengkiu byk2 sbb kasik award kt sy..
best arr bro nie..

vagg. said...

macehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gua amik nih ekekeke

Tny said...

Banyaknya award dia dpt.. nice :)