Tuesday, February 17, 2009

.. ProjeK ...

Pantas.. pantas..... apa kerja main2 ni ... potong gaji kang baru tau ...
Apa ke benda nyer yg dorang buat ni...
Siang malam , pagi petang hadap benda ni...
dah x der benda lain nak buat ker ...????

Ika..the mandor.. sedang memantau kerja engineer aka mekanik aka abah & pak oda ..
Oi ... oi ... bila nak siap ni .... ika nak try bawak ni ...

Ekceli ... ni cite lama buat kroni2 Hj Noh .. tapi korang engak tau lg ... so ..kira baru lah kan .. Masa tu dorang tengah experiment / cuba try test baiki benda alah ( dah lupa panggil apa .. faktor umur ni ... )

Kalau berjaya... boleh amek kontrak ... baiki yg lain ... banyak lak tu ...
Fuh .... maasssoook.... Usaha tangga kejayaan .... Kasi semangat sikit lah kan..


Setelah berapa minggu... akhirnye ....

SUCCESS SUDAH ... yahoo utk dorang ... clap..clap..clap.. & clap.. clap lg & lg...
Klu sy yg wat dah lama dah siap ....kacang jer...... hahahaha. ..
Bila part pasal repair2 ni , sesungguh nya sy teramatlah fail .. yg simple2 tu boleh lah jugak .... agak nyer lah ...
Masa amek foto ni off road buggy ni masih bogel ... eh... togel ..
Agak nyer dah dipakai kan skirt .. eh.. skirting , accesories etc ...
Sekarang bolehlah dorang negotiate dgn tauke tu ......

JOM KITA GI OFF ROAD ...

2 comments:

aDuKa イスラム教 said...

wahhh.. ni bwk g jln2 satu kmpung besh neh.. =)

B..alang said...

pasti mengegar ... best ..besh ..