Saturday, November 8, 2008

BiLa IsTEri MeNaNgiS...

Hati ku sebak malam ni .. ye lah laling menitiskan air mata nye.. Alahai apa lah yg boleh aku lakukan ??? Buntu aku sekejap... x tahu apa yg harus ku lakukan...
Nak ku pujuk tapi rase nye..mungkin.. hanya utk menenangkan jiwa...tp x akan menghentikan titisan air mata nye.
K.lang walaupun nampak mcm mafia.. kekadang tu ..ganas seganas nye ..tapi hati dia sensitif gak..

Tapi xle ngangis melolong2 ..tapi hati seorang wanita.. tangis seorang ibu... ngangis sembunyi2 dlm kete nak balik rumah... Saya ??? ..kenalah control macho kan..

Sebenornye xde ape2 sgt .. Malam ni ( 7nov ) ajoi telah berangkat pegi end yr school trip ke pantai timor ...sampai hari ahad je...tapi hati pompuan kan .. berpisah dgn anak ..walaupun sekejap... sayu sy tengok. Siap bagi henpon dia dan daftarkan no baru utk ajoi.. sy lah yg bayorkan ..sy kan abah...

Siap pesan ngan ajoi jaga diri baek2, ikut cakap cikgu2.. dan ......
jgn lupe amek gambo .. mama nak masukkan dlm blog... pemblog tegar dah laling i ni .. sy part timer jer...

Pada adik2 yg singgah kat sini ...Nak pesan sikit eh... boleh..??
Hargailah ibubapa & keluarga ..... sometimes u don't know what u got until its not there..
.. caya je lah cakap saya .. emak sy dah pergi dahulu .. 4 hari sebelum sy nikah dgn BM...

Alahai..sy lak rasa sayu dah ...

...... selamat berhujung minggu ..

5 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

ajoi pegi terengganu...
kite sebagai maksu pon sedey..
eceh..tetibe..hehe!!

kobin said...

saya pun sdh muahaha

miSs LoneLy a.k.a AnnA said...

big bro,
siannyer kt akak BM..
tp skali-skala bg la ajoi berdikari..
jgn sedey2 taw..
idup kna gmbira..

Ceera said...

alahai, atam pun nak sayu jugak la...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

betul2 hargai la ibu dan bapa selagi hayat depa ada kan