Friday, November 7, 2008

MeNgaPa meSti MenuduH...???

Saya ni kekadang alah2 sensitip sikit.. Lebih2 lagi kalau ada org buat mcm2 tuduhan..
Kenapalah manusia suka sgt berburuk sangka... tuduh menuduh dah jd mcm perkara yg biasa je.. Tidak kah mereka tahu ianya boleh menguris hati insan laen..

Macam2 tuduhan pernah dilemparkan kat saya tapi yg saya paling x tahan ialah ..kekadang tu ( mase muda2 sikit dulu lagi selalu lah ) mereka2 ini suka tuduh saya ni hensem..

TAK MENGAKU X BOLEH SEBAB MEREKA ADA GAMBOR.
..

Ha...haa..ha.. mcm pernah dengar ayat ni kan .. tp dimana ya ? Jadi dgn berat hati terpaksalah sy berdiam diri ... malas saya nak gado2 ni... jd sy biorkan saje lah..

Mcm mane pun laling ku ttp menten .. cun je kat mata i...


saje saya letak gambo yg kurang hensem supaya mereka2 x meneruskan tuduhan2 lagi..
( Nota pd diri: kene buat comeback..kene buat comeback....kene buat comeback....ha..ha..ha.. )

Kekadang juga dituduh kuat makan.. tengok makanan yg banyak tu ... ayin dah bawak masuk yg selebih nye... Sebenor nye BM yg kuat makan .. x caye refer siasatan detektif ceera yg terdahulu ..
Tujuan gambo ni adalah utk tunjuk BM yg x berhenti mengunyah, juga lihatlah warna baju & plastic yg same pink nye... utk santapan mata VP.. Klu x cukup kain ..plastik ni boleh sesangat buat baju tau .... baju hujan lah...pink karer laei..

Selamat pagi... lawak sengal utk semua ...

5 comments:

miSs LoneLy a.k.a AnnA said...

big bro..
sy tgok sweet sgt big bro ngan akak BM..
cam couple of d year wlaupon dh lame kawen..

Ceera said...

hahahaha...

betul2, andak leh buat baju kain2 plastik tu..

tu la, kalau banglang nak buat comeback, kena sekat skit kaklang makan.. kalau tak, susahla...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tak tahan..tak tahan...wakakakakakakakakaka ijin kan ku gelak...

ilazz said...

hehehehe.. bang lu mmg ensem la kompemmm. dah la ensem rajin lak tu.. untung laling u

B..alang said...

ms anna.. mmg lah mcm baru kawen.. kan sy 29 forever ..

atam.. mmg atam yg paling prihatin bila bab2 yg ni ...tp kalo kaklang x makan nnt tinggal tulang je camne... b.lang jugak yg susah..

casper... jemputlah gelak...sy ijinkan ..rase mcm nak join same lah ...

ilazz.. sy sdg rajin nak mencoba menghensemkan diri lah ni.. payah oh ..bila dah x brape muda ni ..alahai ..sakit pinggang ku..