Sunday, November 9, 2008

... MuLA DaH...


Rasa nya korang dh tahu kan si zanira@ceera@atam dah x sabor2 nak kawen.. jd mcm2 persiapan harus dilakukan.. Kad jemputan dah print dah ..tunggu utk diedarkan je ..
Tapi klu x dapat pun jemput lah datang .. kira jemput lalu tenet je lah eh..
Datang eh nnt.. lebih ramai lebih meriah...
Ini zakhir aka oda .. abg si ceera .. hampir2 sama hensem dgn saya...he..he..
Dia di dera cat umah.. mlm tadi ( dah kul 10 mlm dah ni ) dia buat ceiling... sbb?? dia paling tinggi lah.. ha..ha.. boleh time x alasan ni...

Kita orang sebenarnye baru balik makan ramai2 .. bakal suami ceera yg belanja ( kes dera jugak ni.. ).. sy sian kat dia ..ingatkan nak tolong2 cover sikit ..yelah satu famili lak kali ni ( VP aritu x brape ramai )...tp ceera menolak.. katenye..
"TAK PAYAH , klu kasi jugak atam joli sendiri je."
Pulak....., wah gila kuasa dah dia ni .. utk cite pasal makan2 tu tengoklah blog2 dorang .. ada kat kiri tu.. x yah lah sy cite jugak kan....

Inilah tong2 cat utk konpom kan mmg ada cat... bukan lakunan semata mata..


Aksi seorang abg yg mengecat dgn gigih.. sume demi adik nye yg tersayang... go.. oda ..go.. alng kasi semangat & sokongan moral ni.. dgn gigih nye...

Ini lak laling die ..ida.. yg sarat peknen.. setia menanti hubby dia , sambil bace2 majalah..
Majalah ape tu Ida ?? Utk baby ke atau utk decorate umah alang nnt ? he..he..

Insyaalah ujung2 dec 08 or jan 09 tambah satu lg keluarga Hj Noh & Hjh Hasmah ..
Tengah tahun 09 pun insyaalah tambah lagi satu ..VP pun peknen gak kan..
Lepas tu... insyaalah... klu ada rezeki ... ceera lak ?
Bestnye banyak anak buah sy... kena tambah budget raya tahun depan ni..

jumpe lagi...

3 comments:

Ceera said...

ye, semua di jemput hadir yaaaaaaaaa... ramai yang buleh layan korang nanti...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

bang alang bila nak menambah?? nih musim mengawan nihhhh

B..alang said...

Ms Casper ... mengawan camne pon x boleh menambah...saya ni setakat bunting gajah je ..