Tuesday, November 11, 2008

..TeRaphY.......TerAPi....

Hah.. tengok ni...gambo ikan2 dalam aquarium lagi. Tetiba je saya suka tengok2 ikan ..mcm best jer... nak hilang 10-sen lah konon nyer... kire alah2 terapi ikan lah....


Biasa nye saya sekadar suka makan ikan.. ikan goreng ke , steam ke , bakar ke ..... ok..ok.. u ouls get my drift kan...Tapi klu memancing tu ada kureng lah ...

By d way sy suka ...masak 3 rase ..sape ada resepi ?? ..tulislah dlm blog .. nnt saya singgah eks .. saya nak try masak ..( tengah semangat ni...) .. or dgn manja .. mintak BM yg masakkan ....ha..ha...
Blog sape yg harus sy terjah eks..??

Korang pernah pegi terapi ( spa ??? ) ikan x ? Kita letak kaki dlm air.. lepas tu ikan2 kerumun dan gigit2 dgn manje2 ... alah geli geli sikit je ..tapi best gak..

Video bawah ni saya amek dah lama gak ..mase tu ku bior kan kaki2 ku longlai dibelai2 & digigit2 oleh ikan2 yg kecik2 tu .


video

Pada firasat sayalah.. ikan2 tu banyak yg betina......sbb tu 90% datang goda2 gigit2 kaki saya... x banyak yg pegi ke kaki pompuan sebelah saya ( kaki tu milik adek pompuan saya , shadah.. )

Saya mcm ada aura atau magnetic personaliti ...ikan pun suka kat saya..hebat nye saya ni...Sila lah kagum....
Ataupun.... kaki saya banyak 'vitamen' & nutrient utk ikan...... he...he....

Best gak buat benda ni.. lepas habis kulit rase licin selicin licin nye, lembut selembut kulit bayi... betul, saya tak tipu...cuba try test sendiri...RM 10 jer...

Kalau ada org boleh pikir mcm mane terapi ikan cam ni.... boleh buat utk muka ... mesti boleh buat bizness , gerenti boleh buat duit ni ...kulit muka licin, no jeragat,no jerawat ... ah... alah2 facial .... Fish Facial ...
Kalau boleh buat utk gigit2 & hilangkan lemak kat perut dan area2 yg seperti nye... wah.... mesti boleh jd kaya raya ..... gue cakap lu ....
Apa lae... sesapa yg tengah cari biznes idea tu ..... big market ni.....

1 comment:

Ceera said...

over la lu.. sampai ke perut perginye.. hahaha